Systeembeheer

Het gebruik van computers vereist beheer zoals werkplekbeheer, systeem- en netwerkbeheer en IT-management. Deze taken worden vaak uitbesteed om kosten te besparen. Wij bieden systeembeheerders aan voor zowel korte als lange termijn, inclusief aanvullende taken. Als Microsoft Partner voorzien wij in netwerkondersteuning met intern opgeleide medewerkers. Op zoek naar een betrouwbare systeembeheerder? Ga dan voor de CNE- en MCSE-gecertificeerde medewerkers van Quality Systems.

klantgericht en flexibel

Vaste beheerder

Naast fulltime netwerkbeheerders bieden we ook parttime beheerders aan, die assistentie verlenen bij eenvoudige beheertaken. Dit stelt de vaste beheerder in staat om zich te concentreren op structurele netwerkverbeteringen. Onze beheerders hebben een sterke technische achtergrond en analytisch vermogen, wat essentieel is voor optimale netwerkprestaties. Dankzij onze klantgerichte aanpak en flexibiliteit zorgen we voor snelle inwerkperioden en vervanging bij ziekte of verlof. U kunt altijd rekenen op een spoedige respons voor adequate vervanging.

tijdelijke ondersteuning

Helpdesk

Een helpdesk of servicedesk is het gezicht van de ICT-afdeling voor medewerkers binnen een organisatie. Goede bereikbaarheid, kennis en communicatieve vaardigheden van medewerkers zijn cruciaal. Voor tijdelijke ondersteuning met extra capaciteit kunt u op Quality Systems rekenen. Onze deskundige medewerkers staan paraat voor diverse werkzaamheden en kunnen ook de coördinatie verzorgen.

servicecontracten

Op maat gemaakte servicecontracten

Wij bieden servicecontracten met verschillende responstijden, zoals twee of vier uur. Onze technici lossen de storing binnen deze tijd op. Ook bieden we maatwerkcontracten, waarbij we de volgende werkdag of op afspraak langskomen. Onze servicetechnici zijn goed opgeleid en beschikken over volledig uitgeruste servicewagens.

ontzorgen

ICT-projecten

Implementaties van softwarepakketten, nieuwe hardware of complete migraties vereisen veel kennis, kunde en capaciteit. Heeft u hulp nodig bij implementatieprojecten? Het traject kan geheel of gedeeltelijk bij ons worden neergelegd.

voor elk automatiseringsvraagstuk

Volledige uitbesteding

Bij gehele uitbesteding zet Quality Systems een projectorganisatie op met gecertificeerde projectleiders, netwerk- en systeemspecialisten. Met een implementatieprotocol combineren we eerdere ervaring en kennis voor een succesvolle uitvoering. Onze projectorganisatie kan netwerken (her)inrichten, van installatie en configuratie tot overdracht naar uw interne systeembeheer.

In de voorbereidende fase bieden wij advies over infrastructuur, werkstation inrichting en informatiebeheer en helpen we bij pakketselecties zoals administratieve programma’s.

We gebruiken beproefde technieken voor elk automatiseringsvraagstuk -zowel hardware als software- en streven naar minimale Total Cost of Ownership (TCO) zonder concessies te doen aan functionaliteit en kwaliteit. Onze ervaren projectmedewerkers garanderen een succesvolle implementatie van bedrijfskritische systemen.

Meer weten?

Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van systeembeheer? Neem gerust contact met ons op!