Managed VoIP

Een revolutie in de telefoniewereld

Algemeen

Quality Systems heeft een alternatief voor dure en moeilijk beheersbare telefooncentrales: CallIP Managed VoIP
IP-telefonie met een virtuele centrale (een virtual PBX), beheer op afstand en gebruiks­vriendelijke telefoontoestellen.

  • Beheer en beheers tot in de puntjes met de self-service-configuratie.
  • Voeg direct nieuwe gebruikers toe.
  • Lagere gesprekskosten.
  • Bekijk en analyseer ontwikkelingen van de gesprekskosten.
  • Stel zelf een keuzemenu in om bellers naar de juiste afdeling door te sturen.
  • Een hoge geluidskwaliteit op basis van de ongecomprimeerde G.711 ITU standaard.
  • Een probleemloze migratie van uw telefoonnummers.
  • Met dedicated ADSL heeft u capaciteit voor tien gelijktijdige gesprekken. Met glasvezel is veel meer mogelijkheid.
  • En er is meer: conference calls, belgroepen, automatisch doorschakelen, faxen, een bedrijfstelefoongids, enz.

Met de flexibiliteit van internettelefonie kunt u eenvoudig verhuizen naar andere dataverbindingen. Werknemers blijven op verschillende werkplekken of locaties onder hetzelfde nummer bereikbaar. Dat noemen we nomadisch gebruik. U kunt het allemaal zelf beheren. Wij zorgen voor het gebruiksgemak, de ondersteuning en de technische kennis.

De oplossing voor…

…een flexibeler telefonienetwerk, om zonder belemmeringen lijnen te kunnen toevoegen, verhuizen of stopzetten
IP_phone_buttonsManaged VoIP is een IP-telefonie-oplossing met een virtuele telefoon-centrale. Daarmee kunt u het telefoonnetwerk aanpassen in een handomdraai. Niet alleen het toevoegen van lijnen is binnen een paar tellen gebeurd, ook zijn er tientallen extra functies beschikbaar en configureerbaar dankzij de flexibiliteit van digitale telefonie.

…wie wil dat werknemers bereikbaar zijn onder één doorkiesnummer, ook al zitten ze op een andere werkplek of vestiging
Met Managed VoIP zijn doorkiesnummers aan mensen gekoppeld in plaats van aan telefoons. Een werknemer kan met zijn eigen nummer inloggen op de telefoon van zijn werkplek. En niet alleen het nummer is persoonlijk, ook de configuratie van de telefoon.

…de automatisering van het doorschakelen van inkomend telefoonverkeer
U kunt een automatisch voice response systeem instellen waarmee bellers via een keuzemenu naar de juiste afdeling worden doorgestuurd.

Opties

Basisfuncties Managed VoIP
Natuurlijk hebben alle gebruikers de beschikking over basisfuncties als doorverbinden, voicemail, nummerweergave en zijn er speciale functies voor receptionisten, waaronder tot 24 lijnen voor inkomende of geparkeerde oproepen, of waarneming voor de in-gesprek-status van maximaal 24 telefoons.

Automatische beantwoorder
Een systeem dat oproepen beantwoordt en oproepen doorverbindt naar een bepaalde gebruiker zonder tussenkomst van een telefonist. Het automatische antwoordsysteem geeft gesproken instructies aan de gebruiker die deze functies activeert met behulp van de toetsen op de telefoon.

Belgroepen
Er zijn drie typen belgroepen. De omroepgroep, waarbij binnenkomende oproepen worden doorgestuurd naar meerdere telefoons. De zoekgroep, waarbij oproepen achtereenvolgens gerouteerd worden naar iedere beschikbare telefoon in de groep. De waarnemingsgroep, waarbij oproepen kunnen worden waargenomen en beantwoord door een andere gebruiker via een andere telefoon.

Conference call
Een functie waarmee meerdere telefoons worden gekoppeld zodat meerdere partijen kunnen deelnemen aan een telefoongesprek.

Gespreksovername
Bepaalt hoe oproepen worden behandeld wanneer de gewenste ontvanger de oproep niet kan beantwoorden. Bijvoorbeeld: gespreksovername kan onbeantwoorde oproepen doorsturen naar de voicemail.

Gespreksroutering
Bepaalt hoe de bij een bedrijf binnenkomende gesprekken worden afgehandeld. Iedere telefoon is gekoppeld aan een gebruiker, locatie, belgroep of automatische beantwoorder.

Intercom
Een gebruiker kan een mededeling doen via de luidspreker van alle beschikbare telefoons op een afdeling.

Profielen
Gebruikers kunnen hun persoonlijke voorkeuren opslaan, waaronder geheugentoetsconfiguraties, onafhankelijk van de telefoon die ze gebruiken.