Office 365

Uw Office overal bij de hand

Office 365

Of u nu op kantoor werkt of onderweg bent, uw vertrouwde productiviteitsprogramma’s zijn altijd binnen handbereik. Met de Office-toepassingen kunt u vanaf uw pc/Mac of uw iOS-, Android™- of Windows-apparaat in realtime met anderen delen.

Voorzie uw zakelijke e-mailadres van de naam van uw bedrijf en vergroot zo uw naamsbekendheid. Promoot uw bedrijf met aangepaste marketingmaterialen die gemakkelijk te maken zijn. Communiceer beter met klanten en collega’s met een reeks communicatieprogramma’s, van e-mail en chatten tot sociale netwerken en videovergaderingen.

Office devices

Met 1 TB opslagruimte per gebruiker is er meer dan voldoende ruimte voor al uw bestanden. En omdat uw bestanden online zijn opgeslagen, kunt u deze altijd en overal met personen binnen en buiten uw bedrijf delen. Bovendien zijn alle nieuwe upgrades inbegrepen zodat u altijd over de meest actuele versie beschikt, zodra deze uit komt.

 

 

Office-toepassingen

 

Word Het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma ter wereld. Met het bekende Word-programma kunt u snel en gemakkelijk tekst maken, bewerken en delen. U kunt uw bestanden opslaan op uw OneDrive account en u kunt met een team realtime hetzelfde document bewerken. Dankzij versiegeschiedenis kunt u eerdere conceptversies inkijken of terugzetten.
Een tijdbesparende optie die u zal bevallen: open op uw desktop een PDF in Word, en u kunt inhoud, zoals alinea’s, lijsten en tabellen bewerken net zoals u in Word doet. In de Leesmodus wordt de tekstindeling in kolommen dynamisch aangepast zodat lezen op het scherm gemakkelijker is. En omdat er minder menu’s zijn (alleen hulpmiddelen die van pas komen bij lezen) kunt u zich op de inhoud concentreren.

 

Excel Bewerk uw spreadsheets thuis, op de zaak of onderweg met de mobiele apps. Dankzij Office 365 maakt u altijd gebruik van de laatste versie van Excel en kunt u optimaal gebruik maken van alle functionaliteiten. Organiseer uw numerieke gegevens of tekstgegevens in werkbladen of werkmappen. Door de gegevens in de context weer te geven, kunt u betere beslissingen nemen. Bij de verschillende indelingen wordt uw patroon herkend in Excel en worden de resterende gegevens automatisch aangevuld. Er zijn geen formules of macro’s nodig. Aan de hand van de Uitleg-zoekfunctie wordt u begeleid door de functieopdrachten die u nodig hebt voor de gewenste resultaten.

 

PowerPoint Ga direct creatief aan de slag en maak met een muisklik een stijlvolle presentatie. Kies uit een reeks professioneel uitziende ontwerpthema’s en themavariaties. Gebruik de weergave voor presentator in Office 2016 om uw presentaties te controleren en te oefenen. Wanneer u uw presentatie op een tweede scherm projecteert, worden met de weergave voor presentator uw huidige dia, sprekersnotities en de volgende dia in de serie weergegeven. Met Navigator kunt u snel schakelen tussen dia’s (op volgorde of willekeurig) vanuit een visueel raster dat direct voor u zichtbaar is. Uw publiek ziet alleen de dia die u hebt geselecteerd.

 

Outlook Zorg dat u beter verbonden bent en productiever kunt werken met een duidelijke, geïntegreerde weergave van uw e-mail, agenda, contactpersonen en bestanden. Ga verder dan alleen basistaken voor e-mail om meer gedaan te krijgen, waar u ook bent, met Outlook op uw iPad®, iPhone®, Android ™-tablet en Android™-telefoon.
Mis geen enkele vergadering en contactpersoon, en geen enkel bericht. Met op push gebaseerde e-mail, afspraken en contactpersonen van Outlook.com en Hotmail bent u op de hoogte van informatie op het moment dat deze binnenkomt. Bekijk snel even uw planning, afspraken, taken of de gegevens van iemand naar wie u een e-mail stuurt, zonder dat u vensters opnieuw hoeft te rangschikken of de draad kwijtraakt.

 

Access Access is nu veel meer dan een middel om desktopdatabases te maken. Het is een gebruiksvriendelijke tool om snel databasetoepassingen voor browsers te maken voor uw bedrijfsvoering. Uw gegevens worden automatisch opgeslagen in een SQL-database, dus zijn ze beter beveiligd dan ooit, en u kunt uw toepassingen gemakkelijk met collega´s delen. Ga eenvoudig aan de slag met een aangepaste app of laat u inspireren door een verzameling nieuwe en professionele app-sjablonen. Weet u wat u met uw aangepaste app wilt gaan bijhouden? Typ dit in het vak ´Tabellen toevoegen´ en maak vervolgens in relevante tabellen uw keuzes om snel velden, relaties en regels onderling te definiëren. Uw app is binnen een paar minuten klaar voor gebruik!

 

Publisher Importeer al uw afbeeldingen naar één canvas in Publisher en vervang afbeeldingen in uw ontwerp met slepen en neerzetten. Experimenteer om de juiste afbeelding te vinden, zonder kostbare tijd te verliezen. Gebruik professionele effecten voor tekst, vormen en illustraties, zoals zachtere schaduwen, weerspiegelingen en OpenType-functies (zoals ligaturen en alternatieve stijlen), die gemakkelijk zijn te gebruiken, omdat ze net zo werken als de effecten in andere Office-programma’s die deze effecten ondersteunen. Gebruik Publisher om in uw onlinealbums op Facebook, Flickr en andere services te zoeken en afbeeldingen rechtstreeks aan een document toe te voegen, zonder ze eerst op uw pc, laptop of tablet op te hoeven slaan.