CleanPort beschermt de continuïteit van uw organisatie

Nieuwe technologieën zorgen ervoor dat steeds meer bedrijfsprocessen en klantcontacten kunnen worden verzorgd via het internet.
E-mail is als medium voor communicatie dan ook niet meer weg te denken uit onze maatschappij. De snelheid en laagdrempeligheid van het gebruik van e-mail brengen enorme voordelen met zich mee. Maar ook grote bedreigingen. Gevaren als virussen en tijdrovende SPAM kunnen zich snel verspreiden en daarmee uw netwerk besmetten en uw bedrijf verlammen. Daarmee wordt niet alleen uw eigen productiviteit en continuiteit aangetast, maar uiteindelijk ook die van uw klanten.

De meest geavanceerde oplossing
De afhankelijkheid van een 24/7 werkende digitale infrastructuur is dan ook nog nooit zo groot geweest. Het aantal en de complexiteit van de bedreigingen voor deze infrastructuur via e-mail neemt echter in een snel tempo toe. Enorme hoeveelheden SPAM die onnodig tijd vragen van medewerkers en beslag leggen op veel servercapaciteit. Virussen, Trojans en phising die steeds geavanceerder worden en een continue bedreiging voor de continuïteit zijn. Daarom is het tijd voor de meest geavanceerde oplossing: Managed E-mail Security van CleanPort

 

Managed E-Mail Security
CleanPort biedt u de technologisch meest geavanceerde oplossing van dit moment. Door alle data van uw mailverkeer te filteren op een veilige fysieke afstand van uw bedrijfsnetwerk. Geïnfecteerde mail en SPAM worden daar gedetecteerd en komen niet binnen uw eigen netwerk terecht, zodat uw bedrijfsprocessen niet in gevaar komen. CleanPort is steeds up to date om de nieuwste virussen en SPAM te detecteren, zonder dat u hier omkijken naar heeft of extra moet investeren in hard- en software.

We Protect, you control
Via de intuïtieve MyAccount-module beschikt u over een managementtool dat u 24-uurs controle geeft over CleanPort. U kunt zelf de gevoeligheid waarmee berichten worden gescand instellen. Of bepalen dat e-mail met een bepaald type bijlage (bijvoorbeeld MP3) of bestandsgrootte worden geblokkeerd. Daarnaast kunnen specifieke afzenders en domeinnamen worden geplaatst op een white- en een blacklist. U heeft zelfs controle over de quarantaine waarin u alsnog berichten kunt selecteren die u wilt laten afleveren op uw e-mailaccount. Overigens bewaart CleanPort alle berichten in de quarantaine 30 dagen voor u.

De voordelen van CleanPort
1. Geen investeringen nodig in hardware, software en manuren
2. Zeer eenvoudige setup en een gebruikers-vriendelijke interface, waardoor support tot een minimum beperkt blijft
3. CleanPort werkt op veilige afstand en houdt virussen ver weg van uw bedrijfsnetwerk
4. De meest geavanceerde technologie met de heuristische ProTAG en HICAR
5. Bescherming tegen nieuwe virussen en vormen van SPAM
6. Volledige controle via MyAccount over instellingen, rapportage en quarantaine
7. Continu de laatste updates en technologische vernieuwingen zonder daar extra voor te betalen
8. Instelbaar op domein- , groeps- , en gebruikersniveau

CleanPort Proven Technology
Inmiddels zijn er meer dan 100.000 bedrijven over de hele wereld die CleanPort gebruiken om hun bedrijf te beschermen tegen bestaande en nieuwe aanvallen op hun bedrijfsnetwerk. Hierbij zijn grote multinationals, maar ook bedrijven met slechts enkele werknemers. Omdat het voor SPAM of een virus niet uitmaakt hoe groot u bent.

Download brochure