Waarschijnlijk maakt u uw back-up op een tape, een CD of DVD. Heeft u er ooit bij stil gestaan dat deze kunnen beschadigen? Dat u deze kunt verliezen? Of dat deze verloren kunnen gaan bij een inbraak of brand? Dat ze door een virus beschadigd raken? Of door een menselijke fout onbruikbaar worden?


Omdat uw servers, databases en bestanden de meest belangrijke bedrijfsgegevens bevatten en soms dagen werk hebben gekost wilt u deze met de grootste zorg bewaren. Het verliezen van deze gegevens is een van de ergste dingen die u zich kunt voorstellen. Voor een bedrijf zijn ze vaak van levensbelang.

En daarom zorgt u voor een back-up! En wij bieden u een professionele back-up. Eenvoudig en betrouwbaar!

QSafe NetBackup

Wilt u de data van uw laptop of desktop veiligstellen? Of zoekt u een oplossing voor het bewaren van de berichten op uw email-server? Bent u op zoek naar een back-up abonnement voor het veiligstellen van de gegevens in de SQL database? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Met QSafe NetBackup kunt u de data van de meest voorkomende servers en databases bewaren wanneer u wilt, zolang u wilt en eenvoudig terugplaatsen wanneer u wilt.

PC / Laptop
Vaak staan er op uw personal computer uw meest belangrijke documenten en bedrijfsgegevens opgeslagen. Sommige documenten hebben u dagen werk gekost. Of u heeft er belangrijke aantekeningen in opgeslagen. In ieder geval wilt u deze met de grootste zorg bewaren. Het verliezen van deze gegevens is een van de ergste dingen die u zich kunt voorstellen.

File server
Op uw file server staan de meest belangrijke documenten en bedrijfsgegevens opgeslagen. Werknemers wijzigen deze files dagelijks. Sommige documenten hebben dagen werk gekost.

Natuurlijk wilt u deze files met de grootste zorg bewaren, het liefst dagelijks laten veilig stellen en terug kunnen halen op elk gewenst moment dat u deze verloren bent!

Applicatie server
Op uw applicatie server staan de applicaties waarmee uw organisatie dagelijks werkt. Werknemers kunnen vaak niet aan de slag wanneer deze server niet bereikbaar is. Dit is kostbare tijd die dan verloren gaat. U wilt deze applicaties in geval van nood uiteraard meteen kunnen terug halen. U kunt deze daarom veiligstellen via ons back-up systeem.

E-mail server
E-mail postbussen worden steeds omvangrijker en de inhoud daarvan steeds belangrijker. Veel gebruikers beschouwen de postbus als naslagwerk en daarnaast zijn of komen er wettelijke bepalingen om de email berichten voor langere tijd te bewaren. Dat vraagt om een professionele back-up voorziening!

Ons back-up systeem is in staat om een back-up op ‘Brick Level’ niveau te maken. Hiermee kunt u niet alleen op server niveau, maar ook op postbus niveau berichten, contacten etc veilig stellen. Dit maakt het mogelijk om één e-mail of één mailbox terug te lezen.

Web server
Uw webserver is belangrijk voor u als organisatie, maar ook voor bijvoorbeeld uw klant als bezoeker. Wanneer de content van uw webserver verdwijnt is uw site niet bereikbaar voor bezoekers. Dat is erg vervelend en wordt door bezoekers vaak als irritant beschouwd. Op zo’n moment wilt u graag zo snel mogelijk de schade herstellen. En dat kan met ons back-up systeem.

Database server
Databases worden steeds omvangrijker en de inhoud daarvan wordt steeds belangrijker. De gegevens uit de database zijn voor uw bedrijf van levensbelang. Dat vraagt om een professionele back-up voorziening. Met onze back-up oplossing kunt u de data uit de meest voorkomende databases voor langere tijd bewaren en eenvoudig terugplaatsen.

10 redenen waarom u kiest voor QSafe NetBackup:

  1. U bepaalt eenmalig een back-up schema, wij nemen u vervolgens het werk uit handen doordat de back-up automatisch gemaakt wordt.
  2. U bepaalt zelf hoe lang u uw bestanden wilt bewaren én hoeveel versies van de back-up u wilt bewaren.
  3. Wij bieden u software welke geschikt is voor nagenoeg alle besturingssystemen.
  4. Wij ondersteunen de meest voorkomende databases en kunnen tot op ‘brick level niveau’ (email berichten, afspraken, contacten, etc. binnen Exchange) gegevens veiligstellen en herstellen.
  5. U ontvangt een duidelijke rapportage na elke back-up sessie waarin staat hoe de back-up is verlopen en welke bestanden veilig zijn gesteld.
  6. U kunt een back-up eenvoudig terug halen op elk gewenst moment. Na bijvoorbeeld een inbraak kan uw organisatie snel weer operationeel zijn.
  7. Wij bieden telefonische ondersteuning in tegenstelling tot de meeste anderen waar u de helpdesk alleen per e-mail kunt bereiken.
  8. Wij beschikken over twee datacenters op twee verschillende locaties voor continuïteit en veiligheid waar uw automatisch gemaakte back-up direct veilig wordt opgeslagen.
  9. Uw gegevens zijn alleen voor u toegankelijk omdat de data automatisch wordt versleuteld voordat deze worden opgeslagen in twee geografisch gescheiden datacenters.
  10. Met ons back-up systeem bespaart u flink doordat u geen investering hoeft te doen in hard- en software, u geen aparte ruimte voor de back-up apparatuur hoeft te reserveren én de kostenpost voor beheer en beveiliging komt te vervallen.

Voor meer informatie neem contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden!