Diensten

Quality Systems levert slimme en betaalbare internetdiensten zoals webhosting, e-mail, VoIP en VPN aan bedrijven en instellingen. Ons handelsmerk is maatwerk, afgestemd op uw wensen. Wij zien softwareproblemen als uitdagingen en gaan verder waar standaardoplossingen tekortschieten. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Quality Systems Office 365 icone

Microsoft 365

Microsoft 365 is een cloudproductiviteitsplatform en bestaat uit meerdere types abonnementen. Met Microsoft 365 biedt de volgende mogelijkheden: de nieuwste productiviteitsapps zoals Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneDrive en nog veel meer. Installatie op pc’s, Macs, tablets en telefoons.

Quality Systems VIOP Icone

VoIP

Bent u op zoek naar een flexibeler telefonienetwerk, meer dan telefonie alleen (Unified Communications-oplossing), Chat, WhatsApp, Microsoft Teams, Mobiele oplossing, integratie van uw Business Applicatie, enz.? Alles is mogelijk; wij hebben altijd een passende oplossing.

Quality Systems Azure Icone

Azure

Azure is het cloudplatform van Microsoft voor het bouwen, implementeren en beheren van applicaties. Met het wereldwijde netwerk van Microsoft-datacenters kunt u eenvoudig internationaal opschalen, zonder lokale servers aan te schaffen. Ook biedt het diverse andere diensten zoals Internet of Things (IoT), AI en Big Data.

Quality Systems Connectivity

connectivity

Wij kunnen op vrijwel alle locaties in Nederland een internetverbinding leveren. Dit leveren we via Glasvezel, diverse netwerken -afhankelijk van de locatie en beschikbaarheid-, over het bestaande kopernetwerk (KPN) of over Coaxkabel (ZIGGO). In geval van geen beschikbaarheid hebben we altijd nog een oplossing via de satelliet (Starlink). We hebben dus voor iedereen een oplossing die geschikt is voor diverse bedrijfsbehoeften.

Quality Systems Systeembeheer

Systeembeheer

Bespaar kosten en besteedt het beheer van werkplekken, Serversystemen en netwerken uit! Ons Team is beschikbaar voor eerste- en tweedelijns ondersteuning. Ook bieden we flexibele servicecontracten en projectondersteuning voor software en hardware implementaties.

Quality Systems Werkplekbeheer Icone

Werkplekbeheer

Laat uw IT-infrastructuur en apparaten zoals laptops, computers en telefoons beheren en onderhouden door onze beheerders! Dit zorgt ervoor dat apparaten altijd goed functioneren, up-to-date zijn en beschermd tegen malware en virussen. Het uitbesteden van werkplekbeheer bespaart niet alleen tijd en geld. Het biedt ook betere beveiliging en één aanspreekpunt voor IT-vragen.

Quality Systems systeembeheer

serverbeheer

Serverbeheer omvat monitoring en onderhoud van hardware, software, beveiliging en back-ups om uw servers optimaal te laten werken. Het minimaliseert vertragingen, beveiligt uw IT-omgeving en schaalt servers naar behoefte. Essentiële onderdelen zijn CPU, RAM, opslagbeheer, software-updates, antivirus, firewalls en toegangsbeheer.

Quality Systems Netwerk Icone

Netwerk / infra

Een goed werkende netwerkinfrastructuur is een echte must in deze tijd. De netwerkinfrastructuur omvat alle ICT-verbindingen binnen een netwerk zoals die tussen Cloudomgeving, Servers, werkplekken en apparatuur. Het is de basis van het computernetwerk vergelijkbaar met wegen die verbindingen mogelijk maken. Hierdoor wordt het netwerk goed ontvangen, verwerkt en doorgezet.

Meer weten?

Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!